Την ενόχληση του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, προκάλεσε η ερώτηση μιας δημοσιογράφου του CNN μετά τη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζο Μπάιντεν, αφού ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρούσε, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον χώρο που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι. Όμως, τη στιγμή που προχωρούσε με το σακάκι στο χέρι, η Kaitlan Collins, ρεπόρτερ του CNN, πήρε το λόγο και ρώτησε τον Αμερικανό πρόεδρο: «Γιατί είστε τόσο σίγουρος ότι θα αλλάξει συμπεριφορά ο κ. Πούτιν;»

Τότε, ο Τζο Μπάιντεν, φανερά εκνευρισμένος γύρισε και υψώνοντας την φωνή του είπε: «Δεν αισθάνομαι σίγουρος… Τι στο διάολο, τι κάνεις όλη την ώρα; Πότε είπα ότι είμαι σίγουρος;». Αυτό που είπα ήταν ότι αυτό που θα αλλάξει τη συμπεριφορά τους είναι ότι ο υπόλοιπος κόσμος αντιδρά και περιορίζει τη θέση τους στον κόσμο τους. Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα», συμπλήρωσε.

Λίγο αργότερα, πριν την επιβίβασή του στο Air Force One, ο Τζο Μπάιντεν ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του στη δημοσιογράφο. «Ζητώ συγνώμη που ήμουν απότομος», σημείωσε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους. «Κοιτάξτε, για να είσαι καλός δημοσιογράφος πρέπει να είσαι αρνητικός. Ποτέ, όμως, δεν θέτετε θετικές ερωτήσεις», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά της, η Collins δήλωσε ότι εκτιμά τη «συγγνώμη» του Αμερικανού προέδρου, ωστόσο τη χαρακτήρισε «τελείως αχρείαστη». «Δεν χρειαζόταν να απολογηθεί, αλλά το εκτιμώ» είπε, προσθέτοντας: «Ρωτώντας τον πρόεδρο, δεν σημαίνει ότι έχω μια αρνητική ή θετική άποψη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις