Από μία κλωστή φέρεται να κρέμεται η θέση του Ματ Χάνκοκ, μετά την αποκάλυψη ότι διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με κορυφαία σύμβουλό του υπουργείου του, εξίσου παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Sun, ο 42χρονος Χάνκοκ έχει συνάψει ερωτική σχέση με την Τζίνα Κολαντάντζελο, σύζυγο του ιδρυτή της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Oliver Bonas.

Η εφημερίδα δημοσίευσε μάλιστα μία φωτογραφία όπου το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί στο διάδρομο έξω από το γραφείο του Χάνκοκ στο υπουργείο Υγείας στο κεντρικό Λονδίνο, στις 6 Μαϊου. Ο υπουργός φαίνεται επίσης να κάνει μία άσεμνη χειρονομία.

Το περιστατικό που κάνει το γύρο του βρετανικού Τύπου και προκαλεί αμηχανία στην Ντάουνινγκ Στριτ «συνέλαβε» κάμερα ασφαλείας.

Η κυρία Κολεντάντζελο έχει εμφανιστεί πολλές φορές να εγκαταλείπει την Ντάουνινγκ Στριτ μαζί με τον υπουργό Υγείας. «Ο Χάνκοκ πριν κάνει ο,τι επικοινωνεί με την Τζίνα. Εκείνη γνωρίζει τα πάντα» δήλωνε πέρυσι στους Sunday Times ανώνυμη πηγή.

O Βρετανός υπουργός Υγείας με την Τζίνα Κολαντάντζελο

Τον περασμένο Νοέμβριο δημιουργήθηκαν επιπλέον ερωτήματα για το ρόλο της καθώς αποκαλύφθηκε ότι συμμετέχει σε πολλές εμπιστευτικές συσκέψεις και συμβούλια.

Στέλεχος του υπουργείου Υγείας μάλιστα δήλωσε εμπιστευτικά στη Sun oτι θεωρεί «σοκαριστικό το γεγονός ότι ο Χάνκοκ διατηρεί σχέση εν μέσω της πανδημίας, με σύμβουλο και φίλη την οποία προσέλαβε χρησιμοποιώντας δημόσιο χρήμα»

Η «πέτρα του σκανδάλου» Τζίνα Κολαντάντζελο

Μητέρα τριών παιδιών, η Τζίνα Κολαντάντζελο είναι διευθύντρια επικοινωνίας σε κατάστημα μόδας, που ίδρυσε ο σύζυγός της, Όλιβερ Τρες. Παράλληλα, είναι διευθύντρια και βασική μέτοχος σε εταιρεία lobbying. Ο Χάνκοκ την προσέλαβε κρυφά τον περσινό Μάρτιο στο γραφείο του με εξάμηνο συμβόλαιο και χωρίς να προβλέπεται μισθός για εκείνη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τον συνόδευε σε αρκετές δημόσιες παρουσίες του, ενώ «τη συμβουλευόταν για τα πάντα».

Τον Σεπτέμβριο την προσέλαβε σαν μη εκτελεστική διευθύντρια στο Υπουργείο Υγείας, με τον μισθό της να εκτιμάται σε 15.000 λίρες. Το παράνομο ζευγάρι είχε συναντηθεί για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ωστόσο στη συνέχεια ο Χάνκοκ παντρεύτηκε με τη Μάρθα Χόιερ Μίλαρ το 2006. Παραμένουν παντρεμένοι -μέχρι σήμερα, τουλάχιστον, είναι άγνωστο τι θα γίνει στο εξής- κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις