Το γλυπτό της πριγκίπισσας της Ουαλίας φαίνεται να την απεικονίζει να κρατάει τα δύο παιδιά – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – και στο πίσω μέρος, κρυμμένο πίσω από το κορίτσι να είναι ένα ακόμη αγόρι.

«Ποιο είναι το κορίτσι δίπλα της; Και το τρίτο παιδί;»

Οι παρατηρητικοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, που περίμεναν πώς και πώς να δουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος προς τιμή της πριγκίπισσας Νταϊάνα αλλά και το πώς θα ήταν οι σχέσεις μεταξύ των παιδιών της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι που μιλούν πλέον ελάχιστα μεταξύ τους, μπερδεύτηκαν με το τρίτο παιδί στο άγαλμα, με κάποιον να γράφει στο Twitter:

«Θεωρία συνωμοσίας πως η Νταϊάνα είχε μια κόρη; Ποιο είναι το κορίτσι δίπλα της; Και γιατί ένα τρίτο παιδί βρίσκεται πίσω από το κορίτσι; Γιατί το τρίτο παιδί δείχνει στον Χάρι με το δάχτυλό του;».

Ένας άλλος χρήστης ανέφερε: «Τι είναι αυτό; Υπάρχει τρίτο παιδί πίσω από ένα κορίτσι. Ποια είναι αυτά τα παιδιά;» με έναν ακόμη να προσθέτει: «Ήταν πάντα γνωστό πως η Νταϊάνα ήθελε ένα τρίτο παιδί, κατά προτίμηση ένα κορίτσι, αλλά δεν έμελλε να συμβεί. Ποιος ξέρει εάν αυτό απεικονίζει αυτή την επιθυμία ή αν αντανακλά την αγάπη της για τα παιδιά γενικά. Κρίμα που η Νταϊάνα δεν εικονίζεται να χαμογελά». Κι ένας ακόμη τόνισε: «Παρόλο που το γλυπτό είναι όμορφο, είναι δύσκολο να δει κανείς το τρίτο παιδί. Επίσης θα ήταν καλό να χαμογελούσε η Νταϊάνα. Τούτου λεχθέντος, χαίρομαι που υπάρχει ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο της μέρος».

Ο λόγος που η πριγκίπισσα Νταϊάνα απεικονίστηκε με παιδιά δίπλα της

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέφερε πως η απόφαση να συμπεριληφθούν παιδιά στο αφιέρωμα αποτίει φόρο τιμής στην ειδική ικανότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα να συνδέεται με ανθρώπους, ιδιαίτερα νέους.

Συγκεκριμένα, το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε πως η Νταϊάνα «είχε αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ρόλο της ως πρεσβευτής για ανθρωπιστικούς σκοπούς» και το άγαλμα «στοχεύει να μεταδώσει το χαρακτήρα και την συμπόνιά της». «Το άγαλμα στοχεύει να αντανακλά τη ζεστασιά, την κομψότητα και την ενέργεια της Νταϊάνα, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, εκτός από το έργο της και τον αντίκτυπο που είχε σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Η φιγούρα της Νταϊάνα περιβάλλεται από τρία παιδιά που αντιπροσωπεύουν την παγκόσμια επίδραση του έργου της πριγκίπισσας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις