Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τα απανωτά  ενσταντανέ στο Instagram, αποφάσισε να εγκαταλείψει την πλατφόρμα, απογοητεύοντας τους εκατομμύρια followers της.

Η 39χρονη ποπ σταρ αποφάσισε προσωρινά να εγκαταλείψει το δημοφιλές social media, με την τελευταία της ανάρτηση να αφορά τον αρραβώνα της με τον 27χρονο Sam Asghari.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φρόντισε βέβαια να ενημερώσει τους θαυμαστές της για την απόφασή της μέσα από το Twitter. Όπως εξήγησε κάνει ένα διάλειμμα από τα social media για να γιορτάσει τον αρραβώνα της. Όπως υποσχέθηκε θα επιστρέψει σύντομα.

Η τραγουδίστρια, που βρίσκεται εν μέσω δικαστικής μάχης με στόχο να αποδεσμευτεί από τον έλεγχο του πατέρα της, δημοσίευσε ένα βίντεο με τους δυο τους, δείχνοντας χαρούμενη το δαχτυλίδι στην κάμερα. Η ίδια υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι οι όροι της συμφωνίας την εμπόδιζαν να παντρευτεί τον Σαμ Ασγκάρι ή να κάνει περισσότερα παιδιά.

Η 39χρονη ποπ σταρ έχει ζητήσει να τερματιστεί η κηδεμονία, με την οποία ελέγχεται η ζωή της εδώ και 13 χρόνια και εξουσιοδοτούνται ο πατέρας της και άλλοι να λαμβάνουν αποφάσεις για τα προσωπικά ζητήματα και την καριέρα της.

Ο Σαμ Ασγκάρι δημοσίευσε μια ξεχωριστή φωτογραφία τους στο Instagram, όπου φιλιούνται ενώ η τραγουδίστρια υψώνει το δάχτυλο, δείχνοντας το δαχτυλίδι στην κάμερα. Έπειτα από αυτό, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έσβησε το Instagram.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις