Μπαχτσελί: Με… γιαταγάνι εμφανίστηκε σε ομιλία του ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί απευθυνόμενος προς τη νεολαία.

Ο εθνικιστής πολιτικός σε ομιλία του σε νεολαίους οι οποίοι ανήκουν στους Γκρίζους Λύκους και στους εθνικιστές, τους κάλεσε να είναι πάντα σε ετοιμότητα έχοντας πάντα στο χέρι τους το μολύβι και εάν χρειαστεί και το σπαθί! Όπως είπε στο Τουρκικό Μεγάλο Συνέδριο Νέων που έλαβε χώρα στο Αθλητικό Μέγαρο της Άγκυρας, «όταν κοιτάζουμε τη νεολαία, δεν βλέπουμε x, y, z, θεωρούμε το σύνταγμα ως γιο μας, αδελφό μας, σεβαστό και αγκαλιασμένο μέρος της αδάμαστης και άφθαρτης τουρκικής νεολαίας».

«Όμορφοι άνθρωποι του εθνικιστικού κινήματος, παιδιά μου. Στο χέρι σας πάντα να έχετε ένα μολύβι, όμως όταν χρειαστεί να έχετε και το σπαθί σας!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Την ίδια ώρα, τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν να δείχνουν την έντονη δυσαρέσκεια της κυβέρνησης της γείτονος όχι μόνο για την ελληνογαλλική συμφωνία, αλλά και για τη νέα ελληνοαμερικανική συμφωνία. «Αμερικανικές δυνάμεις 40 χλμ από τα τουρκικά σύνορα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Χουριέτ για την Αλεξανδρούπολη παραθέτοντας φωτογραφία Αμερικανών και Ελλήνων στρατιωτών με τις σημαίες τους, ενώ αναφέρεται ότι η αμερικανική και η γαλλική σημαίες θα κυματίζουν και σε άλλες ελληνικές περιοχές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις