Ουζμπεκιστάν: Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο με μητέρα να πετάει το τρίχρονο παιδί της σε κλουβί αρκούδας.

Το περιστατικό συνέβη σε ζωολογικό κήπο του Ουζμπεκιστάν και έχει καταγραφεί στις κάμερες ασφαλείας. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να ρίχνει το παιδί μέσα στον χώρο της αρκούδας και να παραμένει ατάραχη.

Σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο, το παιδί τραυματίστηκε από την πτώση, αλλά η αρκούδα δεν το πείραξε. Το κοριτσάκι βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, όμως δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της. Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κακούργημα για το οποίο η ανώτατη ποινή στο Ουζμπεκιστάν φτάνει τα 15 έτη κάθειρξης.

Η καυκάσια καφέ αρκούδα, με το όνομα Ζούζου, φαίνεται ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις της νεαρής γυναίκας, όσο εκείνη ήταν ξαπλωμένη. Στη συνέχεια το ζώο «κατέβηκε αργά στο χαντάκι που υπήρχε, πλησίασε το κοριτσάκι, το μύρισε και απομακρύνθηκε. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι αντέδρασαν άμεσα και άρχισαν στρέφουν την προσοχή της αρκούδας αλλού ώστε να μπει μέσα σ έναν εσωτερικό χώρο, στον οποίο μπήκε αμέσως», ανέφεραν τότε οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις