Μια Ρωσική οβίδα έπεσε σε σημείο που βρίσκονταν δημοσιογράφοι και άμαχοι στην πόλη Ιρπίν της Ουκρανίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οβίδα έπεσε σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το εκεί που υπήρχαν Έλληνες δημοσιογράφοι και πολλοί άμαχοι. Στο σημείο επικράτησε πανικός με τους δημοσιογράφους και τους πολίτες να τρέχουν να κρυφτούν.

Στα βίντεο που ανέβασε ο Τάσος Τσιάμης, που τις τελευταίες ημέρες μεταφέρει το κλίμα από την Ουκρανία για λογαριασμό πολλών τηλεοπτικών σταθμών, φαίνεται ο πανικός που επικρατεί και ο τρόμος ανάμεσα στους αμάχους που ψάχνουν τα συγγενικά τους πρόσωπα.

«Πλησιάζαμε την κατεστραμμένη γέφυρα για να πάρουμε μερικές εικόνες όταν μια οβίδα έσκασε στα 50 μέτρα απόσταση», ανέφερε ο Τάσος Τσιάμης ο οποίος κατέγραψε την συνεργάτη του τηλεοπτικού σταθμού Star τη στιγμή που προσπαθούσε να τραβήξει πλάνα από το σημείο που έσκασε η οβίδα.

Στο βίντεο φαίνονται οι Ουκρανοί στρατιώτες να ζητούν από τους πολίτες που περίμεναν το λεωφορείο για να φτάσουν στο Κίεβο, να μείνουν στο έδαφος καλύπτοντας τα κεφάλια τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις