Συναγερμός έχει σημάνει στο κεντρικό Λονδίνο, με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής να είναι μεγάλη, λόγω πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στην πολυσύχναστη πλατεία  Τραφάλγκαρ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει εκατοντάδες πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες. Ο αριθμός των πυροσβεστών έχει αυξηθεί από 70 σε 125 λόγω της υψηλής ζέστης που επικρατεί στον χώρο όπου ξέσπασε η φωτιά.

Αναφορές για τραυματίες δεν υπάρχουν, ωστόσο το μισό υπόγειο φαίνεται να έχει παραδοθεί στις φλόγες και συνεπώς να έχει καταστραφεί. Η αρμόδια πυροσβετική υπηρεσία του Λονδίνου έλαβε κλήση στις 17:49 (τοπική ώρα) ύστερα από αναφορές για καπνούς και φλόγες.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το σημείο, με το κυκλοφοριακό κομφούζιο να είναι εμφανές στους δρόμους του Λονδίνου. Λόγω του συμβάντος εκκενώθηκε τόσο η παμπ όσο και τα γειτονικά κτίρια και την ίδια στιγμή 150 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική τόνισε ότι η μάχη με τις φλόγες δεν έχει τελειώσει και πως μετά την κατάσβεση θα ξεκινήσει έρευνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις