Μια ξαφνική λιποθυμία που συνοδεύτηκε από έναν δυνατό θόρυβο μετέτρεψε σε θρίλερ το ντιμπέιτ που οργάνωσε η βρετανική εφημερίδα Sun ανάμεσα στους δύο μονομάχους για την ηγεσία των Συντηρητικών, τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Ρίσι Σουνάκ, και την πρώην υπουργό Εξωτερικών και «σκληροπυρηνική» Λιζ Τρας.

Όλα ανατράπηκαν όταν η παρουσιάστρια και συντονίστρια του ντιμπέιτ Κέιτ ΜακΚάν λιποθύμησε. Το βίντεο από την τρομακτική στιγμή κάνει τον γύρου του κόσμου, με πλήθος σχολίων να κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα.

Την ίδια στιγμή, σειρά ευχών για ταχεία ανάρρωση έφτασαν για τη δημοσιογράφο στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ξαφνικά κι ενώ οι δύο υποψήφιοι διάδοχοι του Μπόρις Τζόνσον διασταύρωναν τα ξίφη τους, κατέρρευσε η δημοσιογράφος κι η απόλυτη παγωμάρα επήλθε στο στούντιο.

Η διακοπή σημειώθηκε στη διάρκεια των τοποθετήσεων της Λιζ Τρας. Καθώς απαντούσε σε μια ερώτηση, ήχησε ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Η έκπληξη, λόγω του απρόσμενου γεγονότος, αποτυπώθηκε στο πρόσωπο της πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας.

Μετά τον θόρυβο, οι θεατές είδαν να εμφανίζεται στις οθόνες τους το εξής μήνυμα: «Λυπούμαστε για τη διακποπή του προγράμματος. Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονική ροή».

Στη διάρκεια του ντιμπέιτ, οι δύο υποψήφιοι δέχθηκαν ερωτήσεις για το βρετανικό σύστημα υγείας όπως και για το κύμα ακρίβειας. Ξεκινώντας τις τοποθετήσεις του, ο Σουνάκ ευχήθηκε για τα 47α γενέθλια της Τρας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις