Έχασαν τη ζωή τους τρις άνδρες σε κέντρο εκπαίδευσης στην περιοχή του Σβερντλόφσκ στη Ρωσία στο πλαίσιο της μερικής επιστράτευσης που ανακοίνωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος eanews.ru, επικαλούμενος δήλωση του βουλευτή της Κρατικής Δούμας Μαξίμ Ιβανόφ.

«Ναι επιβεβαιώνω, ότι τρεις πέθαναν. Ο ένας που επιστρατεύθηκε πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ ο άλλος αυτοκτόνησε. Τον τρίτο τον απήλλαξαν και τον έστειλαν στο σπίτι του, όπου πέθανε αμέσως από κύρωση του ήπατος», δήλωσε ο βουλευτής.

Ο ιστότοπος ASTRA αναφέρθηκε από την πλευρά του στην αυτοκτονία του 46χρονου άνδρα και κατοίκου της πόλης Κουργκάν. Εντοπίσθηκε νεκρός στο εστιατόριο του εκπαιδευτικού κέντρου της στρατιωτικής μονάδας 31612 (οικισμός Παρόσινο). Σύμφωνα με τις πληροφορίες των δημοσιογράφων, στον λαιμό του υπήρχαν πληγές, ενώ δίπλα βρέθηκε ένα ξυράφι.

Ο ιστότοπος eanews αναφέρει ότι νωρίτερα στον οικισμό Παρόσινο είχε απαγορευθεί η πώληση οινοπνευματωδών.

Παράλληλα, στην περιοχή του Νοβοσιμπίρσκ, κατά την διάρκεια της «μερικής επιστράτευσης», έχει απαγορευθεί η πώληση οινοπνευματωδών στα καταστήματα που βρίσκονται δίπλα σε στρατολογικά γραφεία και στην ανώτατη στρατιωτική ακαδημία. Παρόμοιες απαγορεύσεις έχουν επιβληθεί και στην περιοχή γύρω της Βαϊκάλης και στην περιοχή Ταρμπαγκατάισκι της Μπουριάτιας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις