Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν οι θεατές παράστασης στο θέατρο Ulan-Ude στη Ρωσία, όταν ο ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ έκοψε τις φλέβες του ενόσω βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Η κίνησή του έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας αφού, όπως είπε, η διοίκηση του θεάτρου τον καταπιέζει και απέλυσε τη σύζυγό του.

«Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα, απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές.

Παρακαλώ συγχωρέστε με. Έχω κουραστεί. Δεν έχω άλλη επιλογή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ηθοποιός. «Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» δήλωσε, προτού κόψει τις φλέβες του.

«Θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα: Βιάτσεσλαβ Μιχαΐλοβιτς Ντιατσένκο (καλλιτεχνικός διευθυντής) και Νατάλια Νικολάεβνα Σβετοζάροβα (διευθύντρια του θεάτρου), αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» δήλωσε ο Αρτούρ Σουβάλοφ, μπροστά στο συγκλονισμένο κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός δίνει μάχη με τον καρκίνο. Έπειτα από την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του, ο Σουβάλοφ διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Τις ανατριχιαστικές στιγμές κατέγραψαν σε βίντεο θεατές της παράστασης

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις