Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του Alpha και η παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη συνέντευξη της στο κάλεσμα για τα media, που διοργάνωσε το κανάλι. Δημοσιογράφοι αλλά και στελέχη του καναλιού και η Έλενα Χριστοπούλου, manager του μοντέλου και τηλεπαρουσιάστριας , ήταν όλοι εκεί.  Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ένα κίτρινο φόρεμα του οίκου Valentino υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον κήπο του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι, δημοσιογράφους από περιοδικά, τηλεοράσεις και sites για να μιλήσει για το νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήταν χαμογελαστή και χαρούμενη και μιλούσε με ευγένεια και ο σε όλους, ενώ έδειχνε να ανυπομονεί να παρουσιάσει την καινούργια πρόταση του σταθμού στο τηλεοπτικό κοινό, με ένα πολύ ωραίο concept που θα αφορά πολύ τις γυναίκες που τόσο πολύ αγαπά.Η εκπομπή θα είναι ένα ψυχαγωγικό project, με «αγάπη και ζεστασιά», όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δήλωσε, ωστόσο δεν έχουν δοθεί ακόμη παραπάνω λεπτομέρειες. Τώρα, όσον αφορά στην πρεμιέρα αλλά και στην ακριβή ώρα μετάδοσης δεν έχει γίνει ακόμη κάποια ανακοίνωση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και επίσημα στην ομάδα του Alpha και ανυπομονεί για το νέο της ξεκίνημα. Όπως άλλωστε είναι και το moto του καλωσορίσματός της στον Alpha «The time has come».

«Θα δείτε μια καινούργια ομάδα, που θέλει να απευθυνθεί περισσότερο στις γυναίκες. Δεν ξεχνάμε και τους άντρες φυσικά. Πιστεύω θα είναι λίγο πιο φρέσκο, λίγο πιο χρωματιστό, λίγο πιο χαρούμενο. Θα δούμε στην πορεία, δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε συνεργάτες και σε ώρα. Σε ακριβή σκαλέτα. Σιγά σιγά, όσο καταλήγουμε θα σας λέμε και περισσότερα. Δεν θα έχει κλασσική συνταγή. Δεν θα υπάρχει σκαλέτα και αυτό θα είναι το πιο ωραίο. Θα κάνουμε τη διαφορά. Δεν ξέρουμε ακόμη όνομα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η όμορφη πρώην κριτής του GNTM για το νέο τηλεοπτικό της βήμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις