Άλιμος: Άφαντος ο άνδρας που άρπαξε το βρέφος - Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σούπερ μάρκετ
Το βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Αλίμου. Η γιαγιά του ανήλικου συνελήφθη και φυλακίστηκε.

Στα ίχνη του άνδρα που άρπαξε το 6 μηνών μωρό από σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια και τράπηκε σε φυγή βρίσκεται η Αστυνομία. Η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη ωστόσο, οι Αρχές κατάφεραν να ανασύρουν υλικό από το κλειστό κύκλωμα που τον δείχνει μέσα στο κατάστημα με το μωράκι στην αγκαλιά του.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η 43χρονη γιαγιά του βρέφους στο Αυτόφωρο, η ίδια δεν γνώριζε τον άνδρα ωστόσο του εμπιστεύτηκε το ανήλικο παιδί. Μάλιστα, ο άνδρας την έπεισε να μπουν στο σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια για να αγοράσουν πάνες, όταν ο ίδιος της άρπαξε το παιδί κι εξαφανίστηκε.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (14/05) η 43χρονη συνελήφθη και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να απολογηθεί. «Πρώτη φορά τον είδα» ισχυρίστηκε ενώπιων των Αρχών χωρίς ωστόσο να πείσει με αποτέλεσμα να της επιβληθεί τρίμηνη ποινή φυλάκισης με απόφαση του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου. Πρόκειται για εφαρμογή της διάταξης που ψηφίστηκε πρόσφατα (το 2023) με βάση την οποία το δικαστήριο μπορεί να διατάξει να εκτίσει ο δράστης μέρος της ποινής
Η γιαγιά καταδικάστηκε σε ποινή δύο ετών με αναστολή για έκθεση σε βαθμό πλημμελήματος, με το δικαστήριο διέταξε την μερική έκτιση της ποινής φυλάκισης, την οποία όρισε στους τρεις μήνες. Την ενοχή της είχε ζητήσει και η εισαγγελέας της έδρας.
Το βρέφος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Παίδων όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από τους γιατρούς.