Ορχήστρα ΕΡΤ Ευαγγελισμός: Μια συναυλία ως «ευχαριστώ» στους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη με τον κορονοϊό, έδωσαν οκτώ μουσικοί της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, που πήραν χθες θέση στο προαύλιο του Ευαγγελισμού. Υπέροχες μελωδίες από έργα του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη πλημμύρισαν τον χώρο, σκορπίζοντας χαμόγελα.

Μεταξύ των έργων που παρουσιάστηκαν, ήταν τα «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», «Έλα πάρε μου τη λύπη», «Επτά τραγούδια θα σου πω» του Μάνου Χατζιδάκι, «Απρίλης», «Του μικρού βοριά», «Βάρκα στον γιαλό» του Μίκη Θεοδωράκη κ.α. Τους μουσικούς διηύθυνε ο Γιώργος Αραβίδης και στο σχήμα συμμετείχαν οι μουσικοί Στάθης Λασκαρίδης, Βασίλης Δήμος, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, Ναυσικά Δέββε, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, Λεωνίδας Γρηγορόπουλος, Αριάδνη Πόλκα και Αριστείδης Σκληρός.

Όπως τόνισαν τα στελέχη της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής, η συναυλία «ήταν ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» στους χιλιάδες γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν ακούραστα τη γενναία μάχη εναντίον του ιού, αλλά και μια νότα αισιοδοξίας για τους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αναφοράς και αντιμετωπίζουν τη μεγάλη δοκιμασία του Covid-19».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις