Η Dimpy Bhalotia, Ινδή φωτογράφος που ζει στη Βρετανία, με την εικόνα με τα τρία «ιπτάμενα αγόρια», όπως την ονομάζει, χαρακτηριστική της καθημερινής ζωής των νέων στο Varanasi της Ινδίας, είναι η νικήτρια.

«Αυτά τα αγόρια πηδούσαν από έναν βράχο στον Γάγγη για να δροσιστούν κατά τη διάρκεια του ζεστού ινδικού καλοκαιριού. Συμβολίζουν την έλλειψη φόβου και την ελευθερία». Η ασπρόμαυρη φωτογραφία τραβήχτηκε με ένα iPhone X και χάρισε στην Bhalotia τον τίτλο του Φωτογράφου της Χρονιάς στα φετινά 13α iPhone Photography Awards.

Οι φωτογραφίες της Bhalotia είναι κατά βάση ασπρόμαυρες, καθώς, όπως αναφέρει την γοητεύουν απίστευτα τα σχήματα, οι μορφές, το φως και οι σκιές.   


Ειδήσεις & Events, 1η θέση, Fernando Merlo

Με την διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία στα smartphone, η αποκλειστικότητα των SLR στο κόσμο της φωτογραφίας σιγά σιγά καταρρέει. Απόδειξη είναι οι λήψεις των νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας με iPhone που βάζουν τα γυαλιά σε κάθε επαγγελματία.


Παιδιά, 1η θέση, Ekaterina Varzar 


Διάφορα, 1η θέση, Danielle Moir 


Ταξίδια, 1η θέση, Kristian Cruz 


Sill life, 1η θέση, Joao Cabaco

Τα IPPAWARDS (iPhone Photography Awards) που διοργανώνει η Apple δημιουργήθηκαν για να αναγνωρίσουν τις προσπάθειές των ερασιτεχνών φωτογράφων και να αναδείξουν τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα που τράβηξαν με iPhone, iPod ή iPad.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις