Η Κατερίνα Διδασκάλου παρουσιάζει στο διαδίκτυο την παράσταση «Απολυμένη» στις 8, 9, 10, 16 και 17 Ιανουαρίου. Μία δοκιμασμένη παράσταση που έχει αγαπήσει το κοινό και μιλά για καθημερινά θέματα επιβίωσης.

Η υπόθεση

Η Μαριέτα εργάζεται ως κοσμικογράφος σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό. Η στήλη της θεωρείται κορυφαία στο είδος της. Πλούσιοι και διάσημοι κάνουν το παν για να δημοσιεύσει φωτογραφία τους. Η ζωή της είναι γεμάτη λάμψη, πάρτι, ταξίδια. Και μια μέρα.. ξαφνικά απολύεται… Όλες οι ‘πόρτες’ κλείνουν, το τηλέφωνο σιωπά, τα καλέσματα ακυρώνονται, οι επώνυμες φίλες ‘εξαφανίζονται’. Η Μαριέτα ολομόναχη, χωρίς στήριξη από πουθενά, αγωνίζεται να επιβιώσει. Καθώς η μοναξιά την κυκλώνει και η πείνα την απειλεί, συνειδητοποιεί πως πριν ακόμη απολυθεί από την δουλειά της είχε απολυθεί από τον ίδιο της τον εαυτό, από την ίδια της την ζωή που την διέσχισε σαν υπνοβάτρια, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, τι θέλει, τι πραγματικά έχει ανάγκη. Και τότε όλα αλλάζουν… Η συνέχεια… Online

Η παράσταση παρουσιάζεται σε online streming full HD, σε τηλεσκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του streaming, του Κώστα Κιμούλη.

Η παράσταση προσβάσιμη σε θεατές με προβλήματα ακοής

Η «Απολυμένη» ετοιμάζει μια ακόμη παράσταση για συμπολίτες μας με πρόβλημα ακοής. Με σεβασμό και ενσυναίσθηση ως προς τις ανάγκες του κοινού συνολικά και με την θερμή προτροπή της ίδιας της πρωταγωνίστριας, η παραγωγός εταιρία και οι συντελεστές της παράστασης αποφάσισαν τον υποτιτλισμό της παράστασης, δίνοντας την δυνατότητα στους κωφούς συμπολίτες μας που αγαπούν το θέατρο να την παρακολουθήσουν με άνεση.

Η διαδικασία υποτιτλισμού ολοκληρώνεται και σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία online streaming μετάδοσης αυτής της ειδικής βραδιάς.

Οι συντελεστές

«Η απολυμένη» online 8, 9, 10, 16 και 17 Ιανουαρίου / Κείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης / Πρωταγωνιστεί: Κατερίνα Διδασκάλου / Τηλεσκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης / Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις