Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συζητήσεις, με υψηλούς προσκεκλημένους, θα υποδεχθεί το 3ο Athens Investment Forum, το οποία ξεκινά αύριο, Παρασκευή 09/10, τις εργασίες του.

Το συνεδριακό γεγονός της χρονιάς φέτος έχει θέμα: «Η Ελληνική Οικονομία μπροστά στην Πρόκληση της Βιώσιμης Ανάπτυξης» και διοργανώνεται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και την Vertical Solutions SA, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης και το World Energy Council Greece και υπό την τιμητική αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Στο Συνέδριο, που διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κορυφαία στελέχη από τον χώρο της οικονομίας, των επιχειρήσεων και της κυβέρνησης θα αναλύσουν τις προϋποθέσεις για τη δυναμική επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και την προσέλκυση νέων επενδύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας, αλλά και τα νέα χρηματοοικονομικά εργαλεία που θα τις χρηματοδοτήσουν. Ξεχωριστή ενότητα του Συνεδρίου θα αποτελέσουν η απολιγνιτοποίηση και η ενεργειακή μετάβαση, καθώς επίσης και η νέα γενιά υποδομών που θα υποστηρίξουν τη βιώσιμη και ανθεκτική ανάπτυξη της χώρας μας.

Το Στρατηγικό Συνέδριο διεξάγεται αύριο Παρασκευή 09/10/2020, στο Ζάππειο Μέγαρο και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στους ακόλουθους συνδέσμους:

Για ελληνικά: https://www.filothea.com/aif/gr.html

Για αγγλικά: https://www.filothea.com/aif/eng.html

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου παρατίθεται στη διεύθυνση: https://investment.forum.iea.org.gr/programma/.

Για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγω συνέδριο: https://investment.forum.iea.org.gr/

Σχετικά με το InvestGR Forum

Το InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece είναι πλέον ετήσιος θεσμός, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης, κομμάτων, στελεχών ξένων εταιρειών στην Ελλάδα, ακαδημαϊκών και ειδικών. Βασικός θεματικός άξονας της διοργάνωσης είναι το υπάρχον πλαίσιο για την πραγματοποίηση ξένων επενδύσεων και, κυρίως, η διατύπωση προτάσεων και διαμόρφωση επιλογών για τη βελτίωση του πλαισίου αυτού.

Το ετήσιο αυτό FORUM έχει δύο στόχους. Αφενός, να αναδείξει τις θέσεις και απόψεις των ξένων εταιρειών στην Ελλάδα ως προς το πώς θα καταστεί η Ελλάδα ελκυστικός προορισμός για τις ξένες επενδύσεις. Και, αφετέρου, να δώσει το βήμα σε εκπροσώπους της Κυβέρνησης και κομμάτων να ενημερώσουν για τις ενέργειες, τα σχέδια και τις θέσεις τους στο ζήτημα αυτό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις