«Λουκέτο» μπαίνει προσωρινά στο eshop των πολυκαταστημάτων Jumbo. Ο λόγος; Ο τεράστιος όγκος παραγγελιών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξυπηρετήσει κι άλλους πελάτες. Όσοι επιθυμούν λοιπόν να αγοράσουν παιχνίδια και όχι μόνο, από τη μεγάλη αλυσίδα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2020, καθώς τότε το e-shop θα είναι ξανά διαθέσιμο για αγορές.

Στην ιστοσελίδα φαίνεται το εξής μήνυμα: «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες ημέρες του lockdown το ηλεκτρονικό κατάστημα δεχόταν περί τις 20 παραγγελίες ημερησίως οι οποίες όμως άρχισαν να αυξάνονται. Μαζεύτηκαν λοιπόν 50.000 παραγγελίες προς διεκπεραίωση και προκειμένου να μην καθυστερήσει η παράδοσή τους, επελέγη ο τρόπος της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του e-shop.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις