Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος της οποίας ο κ. Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς γνωστούς και φίλους οι οποίοι τον αποχαιρετούν με μηνύματά τους στα κοινωνικά δίκτυα. “Το σοκ είναι μεγάλο. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε. Ο πόνος είναι μεγάλος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου”, αναφέρεται σε ένα από τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρετά τον Χρήστο Τσιόλια και η σύζυγός του. “Με αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας… την σκέψη μας…. την ζωή μας”, είναι το μήνυμα της συζύγου του, γνωστή Βολιώτισσα και δικηγόρος, Έφη Παπαγιώτα.

Η Oxford Company έχει ως αντικείμενο το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση ενδυμάτων καλής ποιότητας. Η εταιρεία επικεντρώθηκε από το ξεκίνημά της στο πουκάμισο. Η απόφασή της αυτή, δηλαδή η αφοσίωσή της στο πουκάμισο, της παρείχε μεγάλη εξειδίκευση.Το όνομα Oxford, προέρχεται από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα «Oxford» το οποίο ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες, λόγω της ιδιαίτερης ύφανσης και υφής του.

Ιδρυτής της εταιρείας σπούδασε φαρμακοποιός στην Ιταλία. Όμως το πουκάμισο ήταν αυτό που τον κέρδισε και τον οδήγησε τελικώς της Oxford Company, που ξεκίνησε από τον Βόλο, την ιδιαίτερη πατρίδα του. Και έφτασε να διαθέτει  53 καταστήματα με διακεκριμένα είδη ανδρικών ενδυμάτων σε ολόκληρη τη χώρα, με τουλάχιστον 180 εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις