Ζέττα Μακρή για τον εκβιασμό: «Αν χρειαζόμουν δημοσιογράφο, δεν θα επέλεγα πανελίστα πρωινάδικου»
Αίτημα αναβολής της δίκης του φερόμενου ως δράστη εκβίασης της Βουλευτή Ζέττας Μακρή προκειμένου να προσκομίσει την ανάλυση του λογαριασμού του κινητού τηλεφώνου.

Αίτημα αναβολής για την Πέμπτη στις 11 το πρωί κατέθεσε ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη εκβίασης της Βουλευτή Ζέττας Μακρή προκειμένου να προσκομίσει την ανάλυση του λογαριασμού του κινητού τηλεφώνου του εκδότη- πανελίστα καθώς όπως ισχυρίστηκε θα διαφανεί ότι δεν πήρε τηλέφωνο την Βουλευτή.
Η Ζέττα Μακρή από την πλευρά της, περνώντας την πόρτα των δικαστηρίων σήμερα δήλωσε στις κάμερες ότι ο «κατηγορούμενος δεν μου άφησε επιλογή. Η Δικαιοσύνη είναι για όλους μας, το μόνο νόμιμο καταφύγιο». Πρόσθεσε πως κάθε τι που ισχυρίζεται ο Δ.Μ. περί έκδοσης τιμολογίων για το ποσό του εκβιασμού των 5.000 ευρώ, δεν ισχύει εφόσον το ποσό ήταν υπέρογκο και έπρεπε να διακινηθεί μόνο τραπεζικά.
«Γιατί να πληρώσω για να διαφημιστώ εκτός προεκλογικής περιόδου, είναι παράνομο και εάν ήθελα κάποιον να με στηρίξει προεκλογικά, θα επέλεγα για δημοσιογράφο μια στιβαρή προσωπικότητα και όχι έναν πανελίστα πρωινάδικου», είπε η κυρία Μακρή.