Αρίστευσε ο τουρισμός στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia καθώς 13 συν μία επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου βραβεύτηκαν για τη συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Συνολικά 13 επιχειρήσεις από τον χώρο των καταλυμάτων, της εστίασης, των μεταφορών και άλλων δραστηριοτήτων θεωρήθηκαν οι κορυφαίες του κλάδου τους και βραβεύτηκαν σε μία ειδική εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της έκθεσης.

Στην κατηγορία καταλύματα βραβεύτηκε το Grand Hotel Palace και το βραβείο έδωσε ο Α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και πρόεδρος του ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος. Ο ίδιος βράβευσε και το ξενοδοχείο Ερωδιός στις Σέρρες. Τέλος στην κατηγορία αυτή βραβεύτηκε και το Robolo Boutique Hotel στην Πιερία από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Στην κατηγορία λοιπές δραστηριότητες βραβεύτηκε ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός VAENI – Νάουσα από τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή. Στη συνέχεια βραβεύτηκε το Κτήμα Χατζηβαρύτης από τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη. Στη συνέχεια, βραβεύτηκε το Thessaloniki Convention Bureau από τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αλέξανδρου Θάνου. Ο ίδιος βράβευσε και το Aristotle’s paths.

Στην κατηγορία Μεταφορές βραβεύτηκε το AUTO365 από τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Ξενοδοχων Χαλκιδικής, κ. Ιωάννη Λάσπα. Ο ίδιος βράβευσε και την εταιρεία BikeIt, ενώ ο κ. Θάνος βράβευσε την εταιρεία καραβάκια Καλυψώ.

Τέλος, στην κατηγορία εστίαση βραβεύτηκε το εστιατόριο Marea Sea Spirit από τον Αλέξανδρο Θάνο, η Ψαροταβέρνα Πάνος από τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργο, αλλά και η ταβέρνα Διόνυσος από τον αντιπεριφερειάρχη, Ιορδάνη Τζαμτζή.

Τιμητικά δόθηκε βραβείο και στον Γιάννη Καλαφάτη, συνιδιοκτήτη της εταιρείας Nu Botana Studio Film Hellenic, για τη συνεισφορά της στον χώρο των οπτικοακουστικών μέσων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του ο παραγωγός Ρομπ Βαν Νορτεν, ενώ τη βράβευση έκανε η Άντζελα Γκερέκου.

Πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις