Ο Yashoda, είναι ο γηραιότερος ελέφαντας στο ζωολογικό κήπο του Αμβούργου της Γερμανίας και επιλέχθηκε για να προβλέψει σε …πρώτη φάση τα αποτελέσματα της γερμανικής εθνικής ομάδας. Βλέπετε ο Πολ το αξέχαστο χταπόδι που αναστάτωσε με τις προβλέψεις του παγκοσμίως τους ποδοσφαιρόφιλους από το 2008 έως 2010 οπότε και μας άφησε χρόνους και κάποιοι αναζητούν διάδοχο από το ζωικό βασίλειο.

Ο Yashoda θα κάνει τις «προβλέψεις» μια ημέρα πριν από το παιχνίδι ρουθουνίζοντας και επιλέγοντας τη σημαία της ομάδας που θα κερδίσει από ένα κουτί. Εάν τραβήξει και τις δύο σημαίες ταυτόχρονα, το αναμενόμενο αποτέλεσμα θα είναι ισοπαλία.

«Ο θηλυκός ελέφαντας μας Yashoda είναι ειδικός  τις προβλέψεις», δήλωνει γελώντας ο εκπαιδευτής  Michael Schmidt. «Είναι ομαδική παίκτρια, απολαμβάνει το παιχνίδι και, σε ηλικία 42 ετών, είναι αρκετά σοφή για να μπορεί να πάρει μια  απόφαση σχετικά με το αποτέλεσμα των αγώνων της Εθνικής Γερμανίας» προσθέτει με αυτοσαρκασμό.

 (πηγή: Hagenbeck Zoo/Golders)

Οι προβλέψεις ξεκινούν στις 14 Ιουνίου, μία ημέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι της γερμανικής εθνικής ομάδας εναντίον της Εθνικής Γαλλίας.

Elephants from the Hagenbeck Zoo in Germany that will predict the UEFA Euro 2021 results. (Hagenbeck Zoo/Golders)

Ο ζωολογικός κήπος διοργάνωσε επίσης έναν αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των  βαρέων βαρών τροφίμων για να επιδείξει τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του ζωολογικού κήπου περιελάμβανε τους ελέφαντες Mowgli, Shandra, Lai Sinh, Yashoda, Salvana, Kandy και Shila.

Επίσης, ο 3χρονος Raj και ο 2χρονος Santosh επέδειξαν την τεχνική τους με ντρίμπλα πέρα ​​από τους συμπαίκτες τους. Τουλάχιστον τα ζωάκια δεν φαίνονται να ταλαιπωρούνται.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις