Ανώγεια: Ο Γιώργος Ξυλούρης δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Αυτός ήταν και το λόγος που το παιδί του αδικοχαμένου Ξυλούρη πήρε το όνομα του παππού αλλά και του πατέρα του. Η βάπτιση έγινε λίγες ώρες πριν την κηδεία του 30χρονου. Ο λόγος είναι πως σύμφωνα με το σχετικό έθιμο, σε περίπτωση που πεθάνει ο πατέρας ενός αβάπτιστου παιδιού, το μυστήριο γίνεται εσπευσμένα πριν την κηδεία.

Ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης έπεσε χθες νεκρός στο διπλό φονικό που έγινε στο Περαχώρι στα Ανώγεια και… το μοιρολόι της μητέρας του ανατριχιάζει. Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη που χθες έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού που εκτυλίχθηκε στο Περαχώρι στα Ανώγεια.

Το μοιρολόι της μητέρας του

Φορώντας μαύρα ρούχα και με πρησμένα μάτια από τα δάκρυα, η μητέρα του 30χρονου δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της δεν είναι πια στη ζωή. Τα πόδια της έχουν βαρύνει ενώ δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν. Το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να μοιρολογά για το νεκρό παιδί της.

Το μοιρολόι της μπορεί να βγαίνει σχεδόν ψιθυριστά ωστόσο το ακούει όλη η γειτονιά. «Παιδί, παιδί, παιδάκι μου» λέει και κλαίει γοερά ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της που προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις