Σωστή χρήση μάσκας: “Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου”, λέει η Βίκυ Σταυροπούλου στο ξεκίνημα του νέου σποτ, παίρνοντας την… σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Το «Μένουμε Σπίτι» γίνεται από αύριο στο μότο «Μένουμε Ασφαλείς», καθώς η άρση των μέτρων δίνει την δυνατότητα στους περισσότερους να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους με μερικές τροποποιήσεις στην ρουτίνα μας.

Το νέο διαφημιστικό σποτ που πήρε τη θέση αυτού με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, έχει πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου η οποία μας δίνει απλές οδηγίες για την κατασκευή υφασμάτινης μάσκας με απλά υλικά στο σπίτι μας, καθώς και οδηγίες για τη σωστή χρήση της. Το βίντεο έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς

Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς.

Gepostet von Μένουμε Ασφαλείς am Sonntag, 3. Mai 2020

Το πρώτο σποτάκι με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Πρωταγωνιστής στο πρώτο σποτάκι ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος καλούσε τον κόσμο να μείνει σπίτι του, να αποφεύγει τις συναθροίσεις, τις “γιαγιάδες” και τους “παππούδες” να αποφεύγουν να κρατήσουν στο σπίτι τους τα εγγόνια τους και όσους έχουν συμπτώματα να επικοινωνούν με τον γιατρό τους για οδηγίες.

“Εγώ σας τα είπα και νίπτω τας χείρας μου… πολύ σχολαστικά” κατέληγε το σποτ.


Η φιλμογραφία της Βίκυς Σταυροπούλου

Τηλεόραση

Έτος Τίτλος Προγράμματος
Μονάχους Μονάχους
Εγκλήματα ΑΝΤ1
Είσαι το ταίρι μου
Επτά Θανάσιμες Πεθερές
Το Κόκκινο Δωμάτιο
Taxi Girl
Γιούγκερμαν
Κάτω Παρτάλι
2017-2018 Money Drop
2020 Just the 2 Of Us

Κινηματογράφος

Οξυγόνο
Bank bang
Έτερος Εγώ

Θέατρο

Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας
Σύζυγος αλλεργιολόγου
Σ’αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε
Συμπέθεροι από τα Τίρανα
Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Μια τρελλή… τρελλή… σαραντάρα Θέατρο
Ψύλλοι στα αυτιά
Ντόλλυ η προξενήτρα
Για όνομα
Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα!
Πουλιά στον αέρα
Μαρία Πενταγιώτισσα
Μάμα Ρόζα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις