Αγία Παρασκευή κορονοϊός Χαράλαμπος Γώγος: Την έντονη ανησυχία του για το υπαίθριο πάρτι που στήθηκε στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, από περίπου 300 άτομα, εξέφρασε ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος. Ο ίδιος ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: «Φυσικά το φοβάμαι, ήταν η δεύτερη ημέρα (άρσης των μέτρων). Φανταστείτε να ανοίξουν και τα μαγαζιά».

Ο κ. Γώγος εξήγησε ότι στην φάση που βρισκόμαστε στόχος ήταν να δοθεί προσοχή στο μετρό, στα λεωφορεία και τα μέσα μεταφοράς «και τελικά προκύψανε πολλοί άλλοι πυρήνες, χειρότεροι». «Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος. Νομίζω κατάλαβε ότι τελείωσε το θέμα, έχουμε μηδέν κρούσματα, δεν έχουμε καμία προοπτική για νέα κρούσματα και φέρεται όπως φερόταν πριν από την επιδημία. Πραγματικά ανησύχησα», σημείωσε ο καθηγητής.

Τόνισε πως στην παρούσα κατάσταση ο στόχος είναι η έγκαιρη διάγνωση στα λίγα κρούσματα που θα υπάρχουν και η περιχαράκωση με ιχνηλάτηση. «Άντε να ιχνηλατήσει κανείς αυτό που έγινε στην Αγία Παρασκευή», σημείωσε.