Πατέρας Τοπαλούδη: Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, όταν μετά την αγόρευση της εισαγγελέως σηκώθηκε και της προσέφερε λουλούδια. «Δικαίωση για τη μνήμη της κόρης μας όποια ποινή και αν επιβληθεί δεν θα υπάρξει γιατί εμείς θα ζούμε ισόβια με το κενό της Ελένης μέσα μας. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους μα συμπαρίσταται», ανέφερε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έξω από το δικαστήριο μιλώντας στο Open.

Ο ίδιος -για την κίνηση του να προσφέρει λουλούδια από τον κήπο του μαζί με την σύζυγο του στην εισαγγελέα μετά την αγόρευσή της- πρόσθεσε: «Ήταν μια κίνηση ανθρώπινη, και ήταν μια κίνηση που ίσως, κατά βάθος να αντιπροσώπευε και την ίδια την Ελένη, αν ήταν παρούσα η ίδια, που είναι βέβαια ψυχικά στην αίθουσα μαζί μας, θα την έκανε αν ήταν ζωντανή και η ίδια. Μας συγκίνησε με τα λόγια που είπε”». Συμπλήρωσε ότι η εισαγγελέας τους συγκίνησε με τα λόγια που είπε.


Συγκλονίζει η εισαγγελέας

Η συγκλονιστική αγόρευση της εισαγγελέως ξεκίνησε απευθυνόμενη πρώτα στους γονείς της άτυχης κοπέλας λέγοντας:

«Ήμουν σίγουρη ότι αυτή η υπόθεση θα ήταν δική μου, έγινε δική μου και θα μείνει μέχρι να πεθάνω. Χρεώνομαι 1500 υποθέσεις το μήνα. Αυτή με συγκλόνισε. Δεν πέρασε λεπτό που να μη με καταδιώκει. Ζω με αυτή την κοπέλα από τη στιγμή που την ανέλαβα. Ένιωθα ότι όταν πήγαινα να κάνω κάτι άλλο με σκούνταγε η κόρη σας. Η Ελένη που δεν είχα την τιμή να γνωρίσω, θα είναι κομμάτι της ζωής μου. Άκουσα τη φωνή της κυρίας Κουλας που έλεγε θέλω να μάθω τι έγινε. Κι εγώ αυτό ήθελα. Η αλήθεια βοά. Ας επικρατήσει η δικαιοσύνη κι ας χαλάσει ο κόσμος όλος. Η δικαιοσύνη όταν θέλει βλέπει πολύ καθαρά στο σκοτάδι, το σκοτάδι που οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να ρίξουν στην υπόθεση». Διαβάστε Αναλυτικά

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις