Σύμφωνα με τις πληροφορίες άγνωστοι με πρόσχημα διάφορες ερωτήσεις κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του και με διάφορες ερωτήσεις του απέσπασαν την προσοχή και με διακριτικό τρόπο να του αφαίρεσαν το τσαντάκι με τον υπηρεσιακό του οπλισμό από το όχημα. Οι άγνωστοι προσέγγισαν τον αστυνομικό, ενώ βρισκόταν με υπηρεσιακό βαν στην συμβολή της Βερανζέρου και 3ης Σεπτεμβρίου.

Όταν ο αστυνομικός διαπίστωσε την κλοπή, οι άγνωστοι είχαν πλέον διαφύγιε από το σημείο. Η κλοπή έγινε το απόγευμα της Δευτέρας και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τους σκοπούς των ατόμων που έχουν στην κατοχή τους το όπλο.

Δεν είναι πρώτη φορά

Πιστόλι αστυνομικού που είχε κλαπεί στις 2 Αυγούστου στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε στην κατοχή έμπορου ναρκωτικών. Από τη Δίωξη Ναρκωτικών είχε διαπιστωθεί η δραστηριοποίηση του 55χρονου στην διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρηση εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί ενώ κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του πιστόλι και γεμιστήρας με δέκα φυσίγγια, τα οποία είχαν κλαπεί στις 2-08-2019 από αστυνομικό, στο κέντρο της Αθήνας. Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 196,5 γραμμ., αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, μικτού βάρους 25 γραμμάρια, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.