Αυξημένη είναι από σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου, το πρωί η κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όπως και η επισκεψιμότητα στο tzoker.gr και στο app του ΤΖΟΚΕΡ. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 απόψε και όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης τόσο αυξάνεται ο ρυθμός με τον οποίο συμπληρώνονται οι στήλες του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την περασμένη Τρίτη, τις τελευταίες ώρες πριν από την κλήρωση για τα 10 εκατομμύρια ευρώ, παίζονταν 20 χιλιάδες στήλες το λεπτό.

Όπως όλα δείχνουν, τα δελτία που θα συμπληρωθούν θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο που κατατέθηκαν την προηγούμενη Κυριακή, 31 Μαΐου. Από τις 27 Φεβρουαρίου 2020, οπότε και ξεκίνησε το σερί των τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ έχουν παιχτεί περισσότερα από 82 εκατομμύρια στήλες συνολικά. Οι κληρώσεις χωρίς ανάδειξη μεγάλου νικητή για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι 37, αριθμός-ρεκόρ συνεχόμενων τζακ ποτ στην ιστορία του παιχνιδιού. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ, από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα, έχουν βρεθεί 37 επιτυχίες που έχουν μοιραστεί 1.594.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ στα τελευταία 37 τζακ ποτ

Στο συγκεκριμένο σερί των τζακ ποτ, σύμφωνα με στοιχεία από την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, ο αριθμός 13 ήταν ο πιο τυχερός μεταξύ των 20 αριθμών ΤΖΟΚΕΡ, καθώς εμφανίστηκε πέντε φορές, δηλαδή τις περισσότερες φορές. Ακολούθησαν οι αριθμοί 7 και 10 που κληρώθηκαν από τέσσερις φορές ο καθένας. Στον αντίποδα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ 4 και 5 δεν έχουν εμφανιστεί καμία φορά στις τελευταίες 37 κληρώσεις.

Υπενθυμίζεται πως στην κλήρωση της 31ης Μαΐου, δύο τυχεροί χαμογέλασαν, αφού κέρδισαν στην 2η κατηγορία από 77.320 € ο καθένας. Τα τυχερά δελτία παίχτηκαν στην Αριδαία και στο Χαλάνδρι.

Κλήρωση TΖΟΚΕΡ 21 Μαΐου: Πώς δύο παίκτες σε Σπάτα και Άρτα με 10 ευρώ άγγιξαν τα 6 εκατομμύρια

Δύο παίκτες, ο ένας από τα Σπάτα και ο άλλος από την Άρτα, έφτασαν πολύ κοντά να κερδίσουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συσσωρευτεί μετά τα διαδοχικά τζακ ποτ στις κληρώσεις. Προέβλεψαν όλους τους αριθμούς, εκτός από αυτόν του ΤΖΟΚΕΡ, που ήταν το 13. Οι παίκτες που ήταν νικητές της δεύτερης κατηγορίας (5άρια), κέρδισαν από 58.600 ευρώ ο καθένας.

Ο παίκτης στα Σπάτα έπαιξε δελτίο με 7,50 ευρώ ενώ εκείνος στην Άρτα μόνο 3 ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις