Στο νοσοκομείο παραμένει ο 54χρονος που το βράδυ της Τρίτης τραυματίστηκε σοβαρά στα Ζωνιανά από πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος αποσωληνώθηκε, ενώ η αστυνομία αναμένει την κατάθεσή του για να πέσει “φως” στην υπόθεση. Οι Αρχές από το βράδυ της Τρίτης, γνωρίζουν την ταυτότητα του ανθρώπου που φαίνεται ότι πάτησε τη σκανδάλη, του 25χρονου Ζωνιανού.

Ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει να τον συλλάβουν, με τις πληροφορίες βέβαια να τον θέλουν να παραδίδεται ο ίδιος στις Αρχές, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου και φυσικά να παραδίδει και το όπλο του. Μετ’ εμποδίων πραγματοποιείται η έρευνα των αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης στην ορεινή κοινότητα του Μυλοποτάμου κι αυτό διότι τα στόματα των ανθρώπων στην περιοχή είναι ερμητικά κλειστά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το βράδυ της Τρίτης είχαμε έναν καταιγισμό πυρών.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες και για ανταλλαγή πυρών μεταξύ των δύο πλευρών, όταν δηλαδή ο 54χρονος συναντήθηκε με τους ανθρώπους, που φέρεται να χτύπησαν νωρίτερα τον αδερφό του στην Αξό και του ζήτησε εξηγήσεις. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν επίσης ότι από την ανταλλαγή πυροβολισμών, σημειώθηκαν σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ.

Όλα αυτά τα εξετάζει η αστυνομία, που εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις, ενώ ήδη ο πρώτος τραυματίας που είναι ο 45χρονος αδερφός του 54χρονου έχει δώσει κατάθεση, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να «φωτίσει» την αστυνομική έρευνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις