Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, την καταγεγραμμένη φωνή της δράστιδος όταν τηλεφώνησε στην εταιρεία ταξί, ενώ πλέον γνωρίζουν και τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποίησε.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το MEGA, πλέον υπάρχει μια πλήρης εικόνα των κινήσεων της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι. Η δράστις φέρεται να μετέβη από την περιοχή της οδού Ηλιουπόλεως, μεταξύ Παγκρατίου και Νέου Κόσμου, στην στάση της οδού Ακαδημίας και ύστερα να πήρε λεωφορείο προς Καλλιθέα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ».

Την πρώτη φορά, την ημέρα πριν από την επίθεση, κατέβηκε στο ύψος του Φιξ, περπάτησε μέχρι τους τηλεφωνικούς θαλάμους, έκανε την κλήση στο ταξί και στη συνέχεια προχώρησε προς Καλλιθέα. Επανέλαβε το εγχείρημά της την επόμενη μέρα, όπου και πραγματοποίησε την επίθεση κατά της άτυχης 34χρονης, ενώ και τις δύο φορές την περίμενε στη λεωφόρο Θησέως το ταξί που είχε καλέσει.

Σε 10.000 κλήσεις προσπαθεί να εντοπίσει η ΕΛΑΣ επικοινωνίες της γυναίκας με το βιτριόλι

Επεξεργασία περίπου 10.000 τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, πραγματοποιείται από τους ειδικούς, και οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα, θα εντοπιστεί η δράστιδα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας περιμένουν να συνέλθει η 34χρονη από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να την επισκεφθούν πάλι και να προσπαθήσουν, εκτός των άλλων, να διασταυρώσουν κάποιες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Επίσης, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα δεν έχει αναγνωρίσει, έως σήμερα, κάποιο πρόσωπο, αλλά ούτε και μια φωνή από ηχητική καταγραφή.

Πάντως, η Αστυνομία εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξει σημαντική πρόοδος των ερευνών που θα «φωτίσουν» το πρόσωπο της άγνωστης μαυροφορεμένης που επιτέθηκε στην 34χρονη.

Αυτό είναι το facebook της 34χρονης Ιωάννας: Γεμάτο ευχές αλλά και κατάρες για τη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι [pics]

Αυτό είναι το facebook της 34χρονης Ιωάννας: Γεμάτο ευχές αλλά και κατάρες για τη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι

Με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα της ίδιας αλλά και των φίλων της το flash.gr παρουσιάζει σήμερα τα σχόλια από τον τοίχο της 34χρονης Ιωάννας στο facebook. Happy girls are the prettiest. Αυτό το μότο είχε επιλέξει ως φωτογραφία εξωφύλλου η 34χρονη Ιωάννα για τον λογαριασμό της στο Facebook. Ένα κορίτσι που ήθελε να χαμογελάει και να είναι ευτυχισμένο. Και το πρωινό της 20ης Μαΐου η μαυροφορεμένη γυναίκα τη χτύπησε ακριβώς σε αυτό.

Της στέρησε την χαρά και την στερεότυπη (τουλάχιστον) ομορφιά. Τα σχόλια που έχουν γίνει στο κάτω από το τελευταίο ποστάρισμα της Ιωάννας από γνωστούς της αλλά και αγνώστους ξεχειλίζουν παρηγοριά. Ελάχιστα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι αυτά που αφήνουν υπονοούμενα οι δείχνουν ότι μπορεί κάποιος κάτι να ήξερε για το τι οδήγησε σε αυτή την τραγωδία.

Δείτε τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις εδώ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις