Η Γιορτή του Πατέρα εορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει. Φέτος στη χώρα μας εορτάζεται την Κυριακή 21 Ιουνίου. Άλλωστε η γιορτή του Πατέρα, που καθιερώθηκε το 1972 στην Αμερική και το 2005 στην Ελλάδα, έχει σκοπό να τιμήσει τον μπαμπά και τον ρόλο του στην ανατροφή την παιδιών.

Η γιορτή του πατέρα είναι αλήθεια ότι δεν προκαλεί ούτε το 1/4 του ντόρου που γίνεται για τη γιορτή της μητέρας αλλά για τον δικό σας μπαμπά, αξίζει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο για να του βρείτε ένα όμορφο δωράκι, εκφράζοντας εμπράκτως την αγάπη σας.

Κι αν αναρωτιέστε τι δώρο να κάνετε στον μπαμπά, σας έχουμε αρκετές ιδέες. Γιατί, όπως και στη γιορτή της Μητέρας σημασία, δεν έχει η αξία του δώρου, αλλά η σκέψη και το γεγονός ότι το παιδί ασχολήθηκε να πάρει κάτι για τον μπαμπά του.

Μια ωραία κούπα είναι πάντα ένα ασφαλές και εύχρηστο δώρο. Μια κούπα που ο αγαπημένος σας πατέρας θα μπορεί να πίνει τον καφέ του το τσάι του και να σας σκέφτεται πάντα (όχι πως δεν θα το κάνει) αλλά έτσι το έχετε σίγουρο.

Το πιο τρελό γκάτζετ για έναν ψήστη. Ανάλογα με το χόμπι του, μπορείς να βρεις κάτι που θα ήθελε, που δεν έχει ήδη και που σίγουρα θα λατρέψει. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ένα θερμόμετρο για το κρέας ας πούμε, για να μην τρώτε κάρβουνα κάθε φορά. Το γκάτζετ που θα του πάρεις λοιπόν σε ειδοποιεί όταν το φαγητό είναι έτοιμο, οπότε δες το αλλιώς, σαν να κάνεις δώρο σε όλη την οικογένεια.

Σετ ξυρίσματος. Μπορείτε να πάρετε  από ένα απλό ξυραφάκι μέχρι ένα τέλειο after shave και όλα αυτά σε μια πολύ ωραία συσκευασία – σαν τα γναικεία  νεσεσέρ καλλυντικών αντίστοιχα, αλλά στο πιο αντρικό του.

Ένα μπουκέτο όμορφα λουλούδια: Φυσικά θα μπορούσατε να δώσετε στον πατέρα σας μια όμορφη ανθοδέσμη λουλουδιών την Ημέρα του Πατέρα, όπως ακριβώς και στην γιορτή της μητέρας. Εμείς προτείνουμε μια μικρή γλάστρα που μπορεί κάπου να μεταφυτέψει. Αν όχι όλοι οι μπαμπάδες οι περισσότεροι αγαπούν την κηπουρική.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις