Ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι απλός κωπηλάτης στον ΣΥΡΙΖΑ, δίχως να διεκδικεί θέση τώρα ή στο μέλλον, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης. Υποστήριξε επίσης,  ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που άλλαξε την ιστορία της μεταπολίτευσης.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση της ΝΔ είπε ότι «θα τα κάνουν όλα ρημαδιό» και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τα αλλάξει όλα.

«Σύντροφοι και συντρόφισσες σήμερα μου κάνατε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου» τόνισε ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και μέλος της κεντρικής επιτροπής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος γίνεται 53 ετών στην τοποθέτηση του στην συνεδρίαση στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας:

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» είπε στη συνέχεια και τόνισε: «δεσμεύομαι ότι δεν θα διεκδικήσω ποτέ θέση αιρετού και διορισμένου στην επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι απλός κωπηλάτης και τίποτα παραπάνω γιατί τελικά πείστηκα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που άλλαξε την ιστορία της μεταπολίτευσης.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι συνήθιζαν να καταψηφίζουν με τη λογική το μη χείρον βέλτιστων. Έγιναν λάθη ή ενέργειες με το πιστόλι στον κρόταφο αυτά τα ξέρει ο Αλέξης ο Τσίπρα, όμως δείχνει και τώρα στην αντιπολίτευση πως ισχύει αυτό που είχε πει ο αείμνηστος Γεννηματάς πως είναι δεξιοί και αδέξιοι».

Έκλεισε την ομιλία του μιλώντας για το μαξιλαράκι των 37 δις που όπως είπε τώρα χρησιμοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ «θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά στην κυβέρνηση αλλά τι θα παραλάβει, θα τα έχουν κάνει ρημαδιό μπορείς Αλέξη προχώρα!» τόνισε.

Ποιος είναι ο Απόστολος Γκλέτσος 

Ο Απόστολος Γκλέτσος (γεν. Βόλος, 27 Ιουνίου 1967) είναι Έλληνας ηθοποιός και πολιτικός. Έχει παίξει σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών. Ήταν δήμαρχος Στυλίδας από το 2011. Στις 8 Δεκεμβρίου 2014 ίδρυσε το κόμμα Τελεία, το οποίο συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 κι έλαβε ποσοστό 1,8%.

Από το 2002 μέχρι το 2010 ανέλαβε χρέη δημοτικού συμβούλου ξεκινώντας την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκε δήμαρχος του Δήμου Στυλίδας. Στις 8 Δεκεμβρίου 2014 ίδρυσε το πολιτικό κόμμα Τελεία με το οποίο στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 έλαβε ποσοστό 1,8% σε πανελλαδικό επίπεδο. Ακόμη την ίδια χρόνια επανεκλέχθηκε δήμαρχος του Δήμου Στυλίδας για μία ακόμη τετραετία. Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019, ήταν Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ήρθε δεύτερος σε ψήφους. Από το 2019 είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας