Εξονυχιστικό έλεγχο σε τραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης, η οποία έχει συλληφθεί για την αρπαγή και το βιασμό της 10χρονης Μαρκέλλας, πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. καθώς από τον Μάρτιο άρχισε να κάνει έξοδα που δεν συνάδουν με την οικονομική κατάστασή της. Υπενθυμίζεται πως τη στιγμή της σύλληψής της η ίδια είχε στη τσάντα της περίπου 7.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν αποδείξεις από εξοφλήσεις μεγάλων λογαριασμών μέσα σε μία ημέρα, ενώ την ίδια στιγμή έχουν αρχίσει να μιλάνε και πολλοί επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το Mega.

Σύμφωνα με τους ίδιους τον Μάρτιο άρχισε να κάνει ξαφνικά αγορές χιλιάδων ευρώ, να αγοράζει ακριβά ρούχα, υπολογιστές, κινητά και να διάγει μια άνετη ζωή, όντας άνεργη και στα όρια της οικονομικής ανέχειας. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια έχει μια κόρη – την επιμέλεια της οποίας έχει ο πατέρας της – ενώ δεν φαίνεται να δίνει διατροφή για τη μικρή.

Οι αρχές δίνουν ιδιαίτερο βάρος στους διατραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης, καθώς από την πρώτη στιγμή υπήρχαν σημαντικές ενδείξεις για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Εικάζεται πως η ίδια απήγαγε, νάρκωσε και βίασε το παιδί έναντι αδράς αμοιβής, ενώ δεν αποκλείεται να μετέδωσε τις αρρωστημένες πράξεις της σε live streaming πάντα με το απαραίτητο χρηματικό αντίτιμο. Σε αυτό το πλαίσιο, κρίσιμη θεωρείται και η έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα κινητά τηλέφωνά της, καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν συνεργοί στην υπόθεση.

Η ίδια στην απολογία της απέδωσε την ξαφνική οικονομική επιφάνεια σε ροζ ραντεβού, τα οποία έκλεινε όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην σύζυγός της. Σημειώνεται πως ο ίδιος την διέψευσε κατηγορηματικά. Τονίζεται, δε, πως η μικρή αρχίζει και θυμάται με λεπτομέρειες πρόσωπα και πράγματα, ενώ φαίνεται να έχει καταθέσει δύο ονόματα στους αστυνομικούς που συνδέονται με την υπόθεση.

Τι ζητά η 33χρονη από τις φυλακές

Η κατηγορούμενη ζήτησε μέσα από τις φυλακές ραδιόφωνο για να ακούει μουσική, βιβλία και ρούχα ενώ φρόντισε να ρωτήσει και για την… υγεία της ανήλικης μαθήτριας, εξοργίζοντας την οικογένειας της 10χρονης.