Ιδιαίτερη προσοχή φαίνεται πως έδωσε η ανακρίτρια στο πρώην σύζυγο της 33χρονης, κάτι το οποίο φάνηκε από την διάρκεια που έμεινε στο γραφείο της. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω κύριος έμεινε δύο ώρες και 10 λεπτά στο γραφείο της ανακρίτριας μετά από κλήση που δέχτηκε για να βοηθήσει με όσα γνωρίζει για την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας στις 11 Ιουνίου έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

«Με κάλεσε για να δει αν ξέρω κάτι για την υπόθεση της 10χρονης. Δεν ξέρω τίποτα για την υπόθεση. Κι από εκεί και πέρα μιλήσαμε για την συμβίωση που είχα με την πρώην σύζυγό μου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος της 33χρονης.

Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης μαθήτριας, Αλέξης Κούγιας

Αστυνομία και εισαγγελικές αρχές ξεσκονίζουν όλες τις επαφές της κατηγορουμένης, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα διαδικτυακά της ίχνη και τη σύνδεσή τους με διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στη βόρεια Ευρώπη.

Αποκαλύψεις για το παιδί της κατηγορουμένης

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην σύζυγος της 33χρονης παρέδωσε στα χέρια της ανακρίτριας την έκθεση της παιδοψυχολόγου, η οποία παρακολουθεί την 7χρονη κόρη του. Μία έκθεση που καταδεικνύει τον τρόμο και τον φόβο που φώλιασε στην ψυχή της μικρής η ίδια της η μητέρα. «Στη διάρκεια παραμονής με τη μητέρα η ίδια περιγράφει ότι η μητέρα της άλλαξε συμπεριφορά, έγινε πιο αυστηρή, πιο τιμωρητική και την ανάγκαζε να παραμένει αρκετές ώρες σε ένα ή δύο δωμάτια του σπιτιού προκειμένου εκείνη να δουλέψει από το σπίτι».

Νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και νέες μαρτυρίες από το κοντινό της περιβάλλον δημιουργούν ακόμη περισσότερα κενά στην κατάθεση της 33χρονης. Μάλιστα, εντός της εβδομάδας αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις που θα φέρουν σε δύσκολη θέση την γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά, η οποία κρατείται στις φυλακές της Θήβας. Μία κίνηση ματ της ασφάλειας Θεσσαλονίκης που μπορεί να αποδειχθεί κλειδί στις έρευνες της για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις