Η υπόθεση σοκάρει το νησί με τις πολλές τις ιδιαιτερότητες πέρα από το γεγονός αυτό καθεαυτό. Ποινικές διώξεις λοιπόν για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, συνέργεια σε βιασμό, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία, γενετήσια πράξη μεταξύ αδελφών και συνέργεια στην τελευταία πράξη άσκησε την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, η εισαγγελέας Υπηρεσίας εις βάρος δύο 18χρονων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ενός 47χρονου, συγγενή του πρώτου, που δεν συνελήφθη.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο ένας εκ των δύο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές σε κλοπές, ενώ θύμα του βιασμού φέρεται να είναι ο αδελφός του πρώτου! Το μεσημέρι της 20ής Αυγούστου καταγγέλθηκε από τη μητέρα του 13χρονου ότι το παιδί έπεσε θύμα βιασμού από τον αδερφό του και τον φίλο του προσθέτοντας ότι τα δύο της παιδιά αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.

Ο μεγαλύτερος γιος της φέρεται να βίασε τον 13χρονο παρουσία του 18χρονου ενώ κατήγγειλε ότι το ίδιο είχε κάνει και πριν ένα έτος και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της. ‏Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στα σπίτια των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι κι ένα παιδικό εσώρουχο στην οικία του 47χρονου και δύο κινητά τηλέφωνα και στην οικία του δεύτερου έναν φορητό υπολογιστή.

Ήδη οι συσκευές έχουν μεταφερθεί εργαστήρια και εξετάζονται καθώς οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι μπορούν να προκύψουν αποδεικτικά στοιχεία πού να διαλευκανθούν πλήρως την υπόθεση και κυρίως να καταδείξουν τους δράστες ή τους συνεργούς τους.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν και σε μια καλύβα, όπου καταγγέλθηκε ότι διεπράχθη ο βιασμός αλλά δεν εντόπισαν ευρήματα. Διόρισαν ψυχολόγο ως πραγματογνώμονα, ενώ παρήγγειλαν και ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί. Ο πρώτος κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ καταγγέλθηκε ότι επέδειξε παρόμοια συμπεριφορά και έναντι της ανήλικης αδελφής του χωρίς να διευκρινίζεται αν προχώρησε και στο δικό της βιασμό ή όχι.

Ο 18χρονος «φίλος» του ισχυρίστηκε ότι είδε το περιστατικό αλλά δεν ήταν παρών καθόλη την διάρκειά του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις