Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας αυτού του απίστευτου περιστατικού. Σύμφωνα με χρήστη του facebook, ο οποίος ανάρτησε το παράδοξο και επικίνδυνο περιστατικό, στην ομάδα “Θεσσαλονίκη – Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα”, την ώρα που μία 24χρονη βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης της περιοχής και έφευγε από το σημείο, έπεσε μία βαριοπούλα από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας!

Η πτώση της βαριοπούλας προκάλεσε αρκετές ζημιές σε κατάστημα με είδη σουβενίρ. Το βαρύ αντικείμενο των πέντε κιλών θα μπορούσε να είχε τραυματίσει βαριά ή ακόμα και να είχε σκοτώσει κάποιον συμπολίτη μας ή την κοπέλα που περνούσε την ώρα εκείνη από το σημείο. Ωστόσο, φαίνεται πως η 24χρονη στάθηκε πολύ τυχερή.

Η πολυκατοικία από την οποία έπεσε το βαρύ εργαλείο

Η ανάρτηση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στο facebook

Βαριοπούλα βάρους πέντε κιλών έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Στυλιανού Γόνατα. Παρ’ ολίγον θα θρηνούσαμε μια 24χρονη κοπέλα η οποία αγόραζε κρέπα από κατάστημα ακριβώς στο σημείο πτώσης και για μερικά δευτερόλεπτα έφυγε από το ακριβές σημείο που έπεσε το βαρύ εργαλείο για να μπει εντός του καταστήματος ώστε να πληρώσει. Η βαριοπούλα μετά την αρχική της πτώση άρχισε να χτυπάει σε διάφορα σημεία κάνοντας γκελ προκαλώντας υλικές ζημιές σε κατάστημα με είδη σουβενίρ.

Από θαύμα εκείνη την ώρα δε περνούσε κάποιος από το σημείο κι έτσι δεν είχαμε τραυματίες.
Η τρελή πορεία της βαριοπούλας σταμάτησε, αφού χτύπησε σε άλλα τέσσερα σημεία, ένα μέτρο από το σημείο της αρχικής πτώσης.
Ο εργάτης έντρομος κατέβηκε και μάζεψε το παρά λίγο φονικό αντικείμενο και συνέχισε μετά από λίγη ώρα τις εργασίες του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Τελικά κανείς δεν είναι ασφαλής όσο υπάρχουν απρόσεκτοι και μπαλκόνια.

Φαίνεται πως η κοπέλα είχε Άγιο καθώς για λίγα μόλις μέτρα θα είχε τραυματιστεί πολύ βαριά ή ακόμα χειρότερα θα είχε χάσει τη ζωή της. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί, τόσο εμείς οι πολίτες όταν περνάμε κάτω από κάποια οικοδομή στην οποία γίνονται εργασίες, όσο και οι εργάτες που τις πραγματοποιούν.