Εικόνες από το σημείο που στήθηκε…γλέντι εν μέσω κορονοϊού στον Άλιμο προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star, στο οποίο και παρουσιάζονται ορισμένοι συμμετέχοντες στον λόφο Πανί, σημείο όπου και διοργανώθηκε το κορονοπάρτυ.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου 19/12, 50 με 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στο εν λόγω σημείο, διοργανώνοντας πάρτι. Κατόπιν άμεσης ειδοποίησης από πρόσωπο που βρέθηκε πλησίον του σημείου, οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν, με τους συμμετέχοντες να τους επιτίθενται με πέτρες και να τρέπονται σε φυγή.  Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 15 προσαγωγές ενώ «έκοψε» αρκετά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ.

Ko

Κορονοπάρτυ και στην Ξάνθη

Τα κορονοπάρτυ φαίνεται πως εντάσσονται στις…συνήθειες των εορταστικών ημερών, με δεύτερο ”κρούσμα” να σημειώνεται την Πέμπτη στην Ξάνθη. Σύμφωνα με το empros.gr, ειδοποιήθηκε η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας και παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών δυνάμεων να πραγματοποιήσουν τον προβλεπόμενο έλεγχο, οι παρευρισκόμενοι τους επιτέθηκαν με βρισιές και απειλές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας, απειλή, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.

Πάρτυ Συγγρού κορονοϊός: ''Γλέντι'' σε ξενοδοχείο εν μέσω lockdown - Παρόντες και παίκτες μεγάλης ΠΑΕ | Flash.gr

Επιπλέον, επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ στον έναν από τους συλληφθέντες, ιδιοκτήτη της οικίας όπου γινόταν το πάρτι, και 300 ευρώ στους άλλους δύο παριστάμενους

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθησαν χθες (17-12-2020) το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης τρεις (3) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας, απειλή, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου μετά τη διαπίστωση διατάραξης κοινής ησυχίας και πραγματοποίηση ιδιωτικής συνάθροισης στην οικία του ενός δράστη, οι άλλοι δύο εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, καθώς επίσης ο ένας αρνήθηκε τον έλεγχο και ο δεύτερος με τη χρήση βίας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη.

Πηγή φωτογραφίας: empros.gr

Στον ιδιοκτήτη της οικίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις