Κηφισιά: Σαρωτικούς ελέγχους συνεχίζει να πραγματοποιεί η αστυνομία τα Χριστούγεννα, με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αναφέρουν τα υψηλά πρόστιμα που επιβάλλονται σε όλες τις περιπτώσεις με στόχο να τηρηθούν τα μέτρα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού, με βάση το σχέδιο της ΕΛΑΣ, από τα μπλόκα που έχουν στηθεί παντού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλες μεγάλες πόλεις. Παρόλο αυτό το κλίμα  οι εικόνες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες, δεν θύμιζαν σε καμία περίπτωση lockdown, που είναι σε ισχύ.

Έτσι όπως βλέπουμε και στο βίντεο από την Κηφισιά, πάρα το λοκντάουν, υπάρχουν ουρές και πολυκοσμία σε όλους τους δρόμους σήμερα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων 26 Δεκεμβρίου 2020

Χαλκίδα: Γλέντι με πάνω από 30 άτομα Ρομά τα Χριστούγεννα

Ενώ το όριο που επέβαλε η κυβέρνηση στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι να είναι μέχρι 9 άτομα εχθές μέχρι τα ξημερώματα πάνω από 30 ρομά είχαν μαζευτεί σε σπίτι και γιόρταζαν μετά μουσικής.

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – 11 άτομα έκαναν κορονοπάρτι

Πάρτι σε σπίτι παρά την απαγόρευση διοργάνωσαν σύμφωνα με την Αστυνομία νεαροί στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στις 6:30 το πρωί, στο διαμέρισμα 27χρονου στην οδό Αρριανού, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί εντόπισαν 11 άτομα που έκαναν πάρτι σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και του επέβαλαν πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και στους υπόλοιπους 10 παρευρισκόμενους.

Τα πρόστιμα της ΕΛΑΣ παραμονή Χριστουγέννων

Χθες, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (84.558) έλεγχοι, από τους οποίους οι (12.524) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (2.241) παραβάσεις και (7) συλλήψεις, ως ακολούθως:

(1.804) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, ως ακολούθως:

(539) στην Αττική,
(207) στη Θεσσαλονίκη,
(190) στην Ήπειρο,
(135) στη Στερεά Ελλάδα,
(132) στη Δυτική Ελλάδα,
(118) στην Κεντρική Μακεδονία,
(117) στην Κρήτη,
(69) στην Πελοπόννησο,
(66) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(55) στη Δυτική Μακεδονία,
(54) στα Ιόνια Νησιά,
(53) στο Βόρειο Αιγαίο,
(52) στη Θεσσαλία και
(17) στο Νότιο Αιγαίο.
Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου (7 Νοεμβρίου) έχουν βεβαιωθεί συνολικά (56.744) ομοειδείς παραβάσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις