Δεν έχουν αποδώσει ακόμα καρπούς οι έρευνες της Αστυνομίας στην υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου 2021 στο Ηράκλειο Κρήτης. Το νεότερο στοιχείο που έχει προκύψει, όπως αποκάλυψε το Creta24, είναι ότι η ανήλικη δεν έχει ταξιδέψει εκτός νησιού.

Παράλληλα, μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πατέρας της νεαρής, Γιώργος Παπαδόπουλος, δήλωσε πως η Μάγια το τελευταίο διάστημα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με έναν άνδρα, φωτογραφία του οποίου έχει δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της ανήλικης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο του Κατσαμπά, η οποία του ανέφερε πως είχε δει στην περιοχή την κόρη του.

Σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής, οι γονείς της δημιούργησαν ένα βίντεο, καλώντας της να επικοινωνήσει μαζί τους. Σε αυτό οι γονείς απευθύνονται στην κόρη τους στις μητρικές τους γλώσσες, δηλαδή ο πατέρας της στα ελληνικά και η μητέρα της στα τουρκικά. «Σε παρακαλώ πάρα πολύ επικοινώνησε μαζί μας, το χρειαζόμαστε», αναφέρει στο βίντεο ο πατέρας της Μάγιας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις