Σε ρυθμούς lockdown κινείται η χώρα. Μόνο τα καταστήματα τροφίμων από τις 7 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. (τα σούπερ μάρκετ, τα ιχθυοπωλεία και τα κρεοπωλεία το Σάββατο, τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι – ζαχαροπλαστεία και την Κυριακή), τα φαρμακεία, τα πρατήρια υγρών καυσίμων, αλλά εκτάκτως και τα ανθοπωλεία ( λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου) θα είναι ανοικτά από το λιανεμπόριο στην Αττική και σε όσες άλλες περιοχές έχει επιβληθεί ολικό lockdown, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021.

Οι καταναλωτές δεν πρέπει να ξεχνούν ότι δυνατότητα αγορών με ραντεβού για παραλαβή προϊόντων εκτός καταστήματος (click away) δεν υπάρχει πλέον, για όλες τις μέρες, όπως φυσικά και δυνατότητα click in shop (παραλαβή εντός του καταστήματος).

Εξακολουθεί να υπάρχει πάντα η δυνατότητα αγορών από eshop (λόγος άλλωστε για τον οποίο επανήλθε η απαγόρευση πώλησης συγκεκριμένων καταναλωτικών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ).

Ανοιχτά θα είναι μόνο για delivery και για take away όσα καταστήματα εστίασης εξακολουθούν να λειτουργούν για τον συγκεκριμένο λόγο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις