Ευκαιρία για χιλιάδες Αθηναίους να απολαύσουν τον ήλιο, το περπάτημα και τον καθαρό αέρα έξω από το σπίτι τους, με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό και να ξεσκάσουν από το παρατεταμένο lockdown και τα περιοριστικά μέτρα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι αναζήτησαν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και ελευθερίας σε παραλίες, πάρκα, ανοιχτούς χώρους και δρόμους της πόλης.

Αρκετοί ήταν και εκείνοι που προτίμησαν να αγοράσουν έναν καφέ στο χέρι και να απολαύσουν μια βόλτα περπατώντας δίπλα στη θάλασσα. Άλλοι πάντως τόλμησαν και έμειναν με το μαγιό μιας και λίγο η αλλαγή της ώρας, ο καλοκαιρινός καιρός και η ανοιξιάτικη διάθεση έκαναν μερικούς να θέλουν να νιώσουν καλοκαίρι. Μικροί και μεγάλοι φορώντας τις μάσκες τους ξεχύθηκαν στους δρόμους για να περπατήσουν αλλά και να παίξουν. Το κέντρο της Αθήνας, αλλά και παραλιακά σημεία, όπως ο Φλοίσβος και η Γλυφάδα γέμισαν κόσμο.

Άλλοι περπατούσαν με έναν καφέ στο χέρι, άλλοι έκαναν ποδηλατάδα, ενώ οι μικρότεροι έτρεχαν και έπαιζαν. Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να φορέσουν τα μαγιό τους και να απολαύσουν τη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία τους. Οι περισσότεροι εκ των πολιτών φορούσαν μάσκα και κρατούσαν αποστάσεις, όσο αυτό ήταν δυνατό, τηρώντας τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις