Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις με αφορμή τον θάνατο 76χρονου ασθενούς που ήταν διασωληνωμένος με κορονοϊό στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αφού ένας άλλος ασθενής που ήταν στον ίδιο θάλαμο με τον άνθρωπο που κατέληξε, φέρεται να του έβγαλε τον αναπνευστήρα αφού τον ενοχλούσε ο θόρυβος.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Α ΥΠΕ Αττικής, Παναγιώτη Στάθη ο ίδιος κάλεσε την ασφάλεια να επιληφθεί του θέματος καθώς ο άλλος ασθενής, 58 ετών, εμφάνιζε ψυχολογικά προβλήματα αλλά αναγκαστικά νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με κορονοϊό λόγω της πληθώρας των περιστατικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θάνατος αυτός κίνησε τις υποψίες των γιατρών από την αρχή, καθώς το μηχάνημα με το οποίο ο συγκεκριμένος ασθενής ήταν διασωληνωμένος σταμάτησε να λειτουργεί αλλά δεν λειτούργησε και η μπαταρία που θα έπρεπε να τεθεί σε λειτουργία μόλις σταμάτησε το βασικό μηχάνημα.

Έτσι, ξεκίνησε έρευνα για εγκληματική ενέργεια με τον ασθενή που νοσηλευόταν δίπλα στον 76χρονο, να έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. Η Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και εξετάστηκε το ενδεχόμενο κάποιος να αποσύνδεσε το μηχάνημα ή ακόμα και να έκανε δολιοφθορά στα καλώδια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις