Στιγμές μεγάλης έντασης επικράτησαν έξω από τα δικαστήρια του Βόλου όταν έφτασε ο δράστης του φονικού των δύο αδερφών στη Μακρινίτσα. Οι συγκεντρωμένοι ήταν από νωρίς στο σημείο, ενώ όταν έφτασε ο δράστης τον προπηλάκισαν και άρχιζαν να φωνάζουν «Φονιάς, φονιάς», «Μην τον βγάλετε τρελό» και «Να σαπίσει στη φυλακή το τέρας».

Αυτήν την ώρα ο κατηγορούμενος απολογείται ενώπιον του ανακριτή Βόλου ενώ οι πολίτες παραμένουν έξω από τα δικαστήρια αναμένοντας την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι στις 6 Απριλίου επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας του σε ψυχιατρική δομή, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η σύζυγός του.

Επιπλέον, ο συνήγορος του 31χρονου, Δημήτρης Βούλγαρης, θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη του, καθώς ισχυρίζεται ότι πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

«Ο πελάτης μου πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή η οποία είναι αποδεδειγμένη και διαγνωσμένη από γιατρούς ακόμα και του νοσοκομείου Βόλου. Η Εισαγγελία είχε δεχτεί αίτηση για ακούσια νοσηλεία τον Ιανουάριο μετά από αίτημα της συζύγου του η οποία αντιλαμβανόταν το πρόβλημα. Η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί σε σχέση με το νοσοκομείο. Δεν διατάχθηκε όμως ιατρική του παρακολούθηση, δόθηκε φαρμακευτική αγωγή η οποία δεν τηρήθηκε . Για αυτό θεωρώ ότι είναι πρέπον και επιβάλλεται να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Θα το αιτηθούμε από τον κύριο ανακριτή για αυτό και ζητήσαμε προθεσμία» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις