Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένα γνώριμο άτομο από το παρελθόν της 25χρονης που δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Κυψέλη. Οι αστυνομικοί συνομίλησαν με την κοπέλα από την οποία κατάφεραν να πάρουν κάποιες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα. Έτσι, έχουν καταλήξει πλέον στο συμπέρασμα ότι το άτομο που της επιτέθηκε ήταν ένα γνώριμο άτομο από το παρελθόν της.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν εμπλέκεται με το οικογενειακό της περιβάλλον αλλά ούτε με την εγκυμοσύνη της.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το σενάριο της επίθεσης που είχε προβάλει αρχικά η κοπέλα ότι ο δράστης της επιτέθηκε, ενώ εκείνη έκανε μια βόλτα στην ερημική τοποθεσία στα σύνορα της Άνω Κυψέλης με το Γαλάτσι δεν περιέχει όλη την αλήθεια. Πιστεύουν ότι η νεαρή κοπέλα είχε ραντεβού με τον άνθρωπο που δεν δίστασε να της επιτεθεί με το καυστικό υγρό παρότι είναι έγκυος.

Ένα από τα γεγονότα που προβλημάτισαν από την αρχή ήταν η ώρα που συνέβη το περιστατικό. Όπως ανέφερε η κοπέλα δέχτηκε την επίθεση 11:30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δυόμιση ώρες αργότερα από την απαγόρευση της κυκλοφορίας που ισχύει στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον κορονοϊό.

Παράλληλα η περιοχή της Αγίας Κυριακής στην Άνω Κυψέλη είναι ένα ερημικό σημείο το οποίο δεν προσφέρεται για μοναχικές βόλτες και μάλιστα εγκυμονούσες τις βραδινές ώρες, ενώ βρίσκεται αρκετά μακριά από το σημείο που μένει η 25χρονη με τον σύντροφό της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις