Νέα καταγγελία για βιασμό σε βάρος του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης μπαίνει ξανά στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς διατάχθηκε εκ νέου προκαταρκτική έρευνα ύστερα από μια τέταρτη καταγγελία για βιασμό που έφτασε στα εισαγγελικά γραφεία.

Η νέα καταγγελία προέκυψε από την κατάθεση στην 19η ανακρίτρια ενός 24χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό πριν από 7 χρόνια, όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών. Η ανακρίτρια απέστειλε τον φάκελο στην εισαγγελία της Αθήνας και ανατέθηκε στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο να διενεργήσει έρευνα.

Ο εισαγγελικός λειτουργός θα λάβει εξηγήσεις από τον κατηγορούμενο και έπειτα θα αποφανθεί σχετικά με την άσκηση ή μη και τρίτης δίωξης σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα, είχε φτάσει στο γραφείο της ανακρίτριας και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Λιγνάδη.

Η μήνυση που υποβλήθηκε και μελετήθηκε από την Ασφάλεια, οδήγησε σε νέα ποινική δίωξη, με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό να αρνείται όχι μόνον το βιασμό, αλλά και τη γνωριμία του με το φερόμενο ως θύμα. Ζητεί μάλιστα την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή του με τον καταγγέλλοντα, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό το 2018.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά και την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία ελήφθη στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ πληροφορίες ανέφεραν τότε πως στην ανακρίτρια υπήρχε και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Λιγνάδη, η οποία πιθανώς είναι αυτή που μελετάται τώρα από τον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις