Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την καταγγελία νεαρής σοπράνο ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αναγνωρίστηκε. Πρόκειται για νεαρό Έλληνα, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης και αναμένεται να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.

Στο αστυνομικό τμήμα είναι και η κοπέλα η οποία κατήγγειλε την επίθεση. Ο νεαρός εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή. Θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα είναι και ο πατέρας του. Η νεαρή γυναίκα ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση.


Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σταθμό του τραμ στην Αιγαίου, το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαΐου 2021. Η κοπέλα προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία. Ο επιδειξίας την ακολούθησε μέχρι την πόρτα της πολυκατοικίας όπου διαμένει, το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαΐου 2021. Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, με το μόριο του έξω, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

Η κοπέλα ανέφερε: «χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην προσαγωγή μέσω μιας γειτόνισσας που είδε το βίντεο και στο πρόσωπο του αγνώστου αναγνώρισε έναν νεαρό που συχνάζει σε συγκεκριμένη καφετέρια της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα εξετάζονται δύο παρόμοιες υποθέσεις στο Αιγάλεω που έγιναν πρόσφατα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις