Ενώπιων του εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην σχολή Ευελπίδων θα οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 22χρονος φοιτητής που συνελήφθη την Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021, ύστερα από καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας ότι την ακολούθησε με το μόριό του έξω από το παντελόνι, έξω από την πόρτα της στη Νέα Σμύρνη. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Παράλληλα, ο νεαρός ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών ανάλογων περιπτώσεων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Τι είπαν ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψή μίλησε στο Star λέγοντας: «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου δήλωσε: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις