Σε γειτονιά του Κολωνού, εισέβαλε διαρρήκτης σε διαμέρισμα, βρίσκοντας την πόρτα ασφαλείας ανασφάλιστη. Χωρίς να ελέγξει αν ήταν κάποιος μέσα στο σπίτι, παραβίασε την κλειδαριά ασφαλείας και εισήλθε στο εσωτερικό ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα αλλά η ένοικος ήταν στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Έτσι, όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος Αθηνά Χριστοπούλου βρέθηκε αντιμέτωπη πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη στο σαλόνι του σπιτιού της:

«Μπήκε πριν από δύο ώρες στο σπίτι μου και ανοίγοντας πανεύκολα την πόρτα ασφαλείας που δεν ήταν κλειδωμένη γιατί ήμασταν μέσα και ποτέ δεν θεωρούσαμε πως χρειάζεται», λέει η δημοσιογράφος. Με απίστευτο θράσος και βεβαιότητα οτι δεν είναι κανείς σπίτι και με ακάλυπτο πρόσωπο. Ηρθαμε μούρη με μούρη στο σαλόνι. Έφυγε απ’ τις φωνές. Να κλειδώνετε και να γυρνάτε τον σύρτη. Και μέρα μεσημέρι…» περιέγραψε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα.».

Σύμφωνα με την ίδια, ήταν μελαμψός, πιθανότατα ρομά, νεαρός περίπου 25 ετών, με μαύρα σπαστά μαλλιά και φορούσε μαύρο κοντομάνικο και τζιν βερμούδα. Υπό το φόβο κινητοποίησης άλλων ενοίκων, από τις φωνές της δημοσιογράφου ο δράστης αποχώρησε τρέχοντας.

Η ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις