Τραγικό ήταν το τέλος της υπόθεσης της εξαφάνισης της 11χρονης από τα Χανιά. Το μικρό κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στην παραλία των Αγίων Αποστόλων το απόγευμα της Τετάρτης.

Ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών αρχών, οι οποίες προχώρησαν και στη χρήση drone για τον εντοπισμό της, εν τέλει η 11χρονη βρέθηκε νεκρή στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στο ύψος της Εκκλησίας.

Στις έρευνες εντοπισμού του μικρού κοριτσιού συμμετείχαν 15 διασώστες, οι οποίοι επιχείρησαν στα Άπτερα, όπου έγινε η εξαφάνιση, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά. Οι συνθήκες της τραγωδίας βρίσκονται υπό διερεύνηση. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, καθώς το κοριτσάκι έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια. Οι αρχές σε κάθε περίπτωση διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν πλήρως την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης 25/5, όταν η 11χρονη βγήκε για περίπατο, χωρίς ωστόσο να επιστρέψει σπίτι της.

Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνιση, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ εκδόθηκε και Amber Alert. Δυστυχώς, η επιχείρηση είχε τραγικό τέλος καθώς βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις