Όλα δείχνουν πως το διπλό φονικό που έγινε στην Κέρκυρα, ήταν προϊόν ασήμαντης αφορμής. Πιο συγκεκριμένα η διπλή δολοφονία έγινε στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας.

Στην αρχή φαινόταν πως ένα ζευγάρι τσακώθηκε με γείτονά του, ο οποίος τους σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Παρόλα αυτά, τα νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση, καθώς τα δύο θύματα δεν ήταν ζευγάρι, αλλά μια Ελληνίδα ιδιοκτήτρια που ενοικίαζε τα διαμερίσματά της στον δράστη και αυτόχειρα, καθώς και στο άλλο θύμα.

Ο 60χρονος δράστης και αυτόχειρας

Αξίζει να σημειωθεί πως τα θύματα ζούσαν στο ίδιο διώροφο σπίτι με τον δολοφόνο τους.

Στις 11.30 το πρωί, ο 60χρονος Κερκυραίος, που ήταν πατέρας αστυνομικού και κατοικούσε στο ισόγειο του κτιρίου, διαπληκτίστηκε έντονα με την 61χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια του κτιρίου και πυροβόλησε εναντίον της με κυνηγετική καραμπίνα. Με τον 55χρονο Ελληνογάλλο, που κατοικούσε στον πρώτο όροφο, ο δράστης δεν είχε διαφορές. Όμως, όλα δείχνουν ότι προσπάθησε να παρέμβει, για να σώσει τη γυναίκα και δέχθηκε και αυτός πυροβολισμούς.

Μετά το φονικό, ο 60χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Κλείστηκε στο διαμέρισμά του και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο. Η περιοχή αποκλείστηκε από ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας με αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο ήταν συγκεχυμένες και φερόταν αρχικά να έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του με την καραμπίνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις